Virtual Reality demo in Bibliotheek Mariënburg

Van onze redactie
31 januari 2020
Op maandag 10 februari organiseert Bibliotheek De Mariënburg een virtuele reis door haar eigen bieb. Tijdens de gratis DigiDemo 50+ kunnen bezoekers met een Virtual Reality-bril een kijkje nemen in de bijzondere digitale wereld.
Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je heel ergens anders bent. Met een VR-bril kun je bijvoorbeeld rondkijken in een rustgevend koraalrif, lopen door het drukke centrum van wereldstad Dubai of een spectaculair ritje maken in een achtbaan. Het is net echt.

Toekomst Virtual Reality

Tijdens de demonstratie gaan bezoekers met elkaar in gesprek over de toekomst van Virtual Reality. De demo duurt van 11.00 tot 12.00 uur en geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden in de bibliotheek of bij Anne Klusman via aklusman@obgz.nl.

50-plussers

DigiDemo 50+ is een nieuwe activiteit van de Bibliotheek Gelderland Zuid om 50-plussers kennis te laten maken met digitale technieken. Naast Virtual Reality bestaan er ook demo’s over greenscreen, robottechniek of 3-D-printen. De gratis demonstraties vinden plaats in verschillende vestigingen. Een overzicht van alle bijeenkomsten is te vinden op de website van DigiDemo 50+.

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties