Man met nepwapen aangehouden in school Heyendaalseweg

Lars Schwachöfer Donderdag 23 Januari 2020

Vanmiddag hield de politie omstreeks half drie een 25-jarige man aan in een school aan de Heyendaalseweg. De man had een pistool bij zich.

De politie kreeg omstreeks twee uur meerdere meldingen dat een man met een pistool door de school liep. De politie rukte direct groots uit naar de school. Een deel van de school werd ontruimd en agenten gingen naar binnen. In de school troffen agenten een 25-jarige man zittend met het pistool aan. Terwijl agenten de man onder schot hielden, hebben andere agenten de man aangehouden. Het pistool bleek een nepwapen te zijn.

De man is naar het hoofdbureau van de politie vervoerd en verhoord. De man was met medestudenten een videospel aan het naspelen en aan het opnemen. Dit hadden zij niet kenbaar gemaakt bij de school. De politie laat weten de zaak hoog op te pakken. Niemand raakte gewond.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.