Auto raakt van de Wolfskuilseweg na onwelwording

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Dinsdag 21 Januari 2020

Vanmiddag raakte even na half vijf een auto van de Wolfskuilseweg. Vermoedelijk werd de bestuurder onwel.

De bestuurder van een auto reed op de Wolfskuilseweg vanaf de Schependomlaan richting de Molenweg, toen hij vermoedelijk onwel werd achter het stuur. Hij reed over de andere weghelft en kwam langs de weg in de struiken tot stilstand. Medeweggebruikers zagen het ongeval gebeuren en belden de hulpdiensten.

Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het eenzijdige ongeval. Omdat de automatische deurvergrendeling de deuren gesloten hield, moest een zijruit worden ingetikt. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger sleepte de auto weg. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.