Auto's botsen op Wolfskuilseweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 21 Januari 2020

Vannacht vond omstreeks twaalf uur een botsing plaats op het kruispunt van de Molenweg met de Wolfskuilseweg. Twee auto's raakten fors beschadigd.

De bestuurder van een auto op de Wolfskuilseweg wilde de Molenweg oversteken. Gelijktijdig reed ook een auto op de Molenweg het kruispunt op. De bestuurders konden een botsing niet meer voorkomen. Getuigen belden de hulpdiensten. Een ambulance hoefde niet ter plaatse te komen, niemand raakte gewond.

Een agent zette beide auto's langs de weg. Omdat er alleen materiële schade is ontstaan, betreft het een verzekeringskwestie en doet de politie geen onderzoek naar de toedracht van de botsing. Een berger sleepte beide auto's weg. Het verkeer ondervond korte tijd hinder.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.