Scooterrijdster onderuit door gladheid op Waalbrug

Lars Schwachöfer Dinsdag 21 Januari 2020

Vanmorgen ging een scooterrijdster op de Waalbrug omstreeks half negen onderuit. De vrouw raakte gewond door de val.

De scooterrijdster reed staduitwaarts over de middelste baan, ingericht als fietsbaan, op de Waalbrug. Door de gladheid van het nieuwe, tijdelijke betonnen wegdek, ging de vrouw onderuit met haar scooter. Bouwvakkers op de brug en een vrouw uit een passerende bus boden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Ambulancepersoneel keek de vrouw na. Een opgeroepen traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

Toen een van de bouwvakkers een andere scooterrijder wilde waarschuwen voor de gladheid, ging ook de tweede scooterrijder onderuit. Hij raakte niet gewond. De vrouw raakte gewond door de val met haar scooter. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De scooter is gestald op het bouwterrein op de brug. Het fietspad is afgezet en fietsverkeer wordt omgeleid tot het wegdek gestrooid is. Wanneer dit gebeurd, is nog niet bekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.