Jopie's laatste wens….

Van onze redactie
20 januari 2020
Jopie Verstegen is al 62 jaar trouwe fan van voetbalclub Ajax. Het leven van Jopie ging niet over rozen, ruim 17 jaar verzorgde hij dag en nacht zijn doodzieke vrouw en nu is bij Jopie zelf longkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar de hersenen. 'Het einde is voor mij nabij', schrijft Jopie in een emotioneel bericht op de Facebooksite van Stichting Vakjoe.

Stichting Vakjoe biedt ondersteuning aan personen die ernstig dan wel langdurig ziek zijn of zijn geweest, maar ook aan de mensen die hier nauw bij betrokken zijn. Dit doen zij onder andere door aandacht te geven aan het leed van deze mensen op de Facebookpagina van de stichting, maar ook door het kleinschalig inzamelen van geld en het voeren van acties.

Stuur Jopie een kaartje

Jopie heeft nog één wens: ‘Wat zou ik nog graag kaartjes en brieven willen ontvangen van jullie, de echte AJAX-fans. Alle kaartjes en brieven die ik ontvang komen in de kerk te hangen vanwaar mijn afscheid geregeld wordt. Zelf heb ik al verschillende vlaggen van AJAX die in de kerk en op mijn kist komen te hangen, maar veel post die ik overal neer kan hangen in de kerk zou voor mij een grote wens zijn. Dus beste AJAX-fans, zou u deze laatste wens voor mij in vervulling willen laten gaan?’

Wil je Jopie een kaartje sturen? Schrijf dan naar Jopie Verstegen, O.C. Huismanstraat 122, 6544 ZZ Nijmegen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties