Hiphop en streetdance in Bibliotheek Zwanenveld

Van onze redactie Dinsdag 21 Januari 2020

Voor kinderen die van dansen houden is er maandagmiddag 27 januari een swingend kindercollege in Bibliotheek Zwanenveld. Dansleraar Manuel Teca vertelt de mooiste verhalen over dans en laat natuurlijk ook een paar coole dansmoves zien.

Waar komt hiphop vandaan? Wat voor dansstijlen zijn er allemaal? Manuel Teca van dansschool Factory Dance komt het tijdens zijn kindercollege allemaal vertellen en natuurlijk laten zien. Hij vertelt ook hoe je een echt goede danser wordt. Natuurlijk showt hij ook een paar nieuwe dancemoves! De kinderen mogen lekker meedansen.

Dit kindercollege is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Het duurt van 15.45 tot 16.45 uur en is helemaal gratis. Aanmelden in de bibliotheek of door een mailtje te sturen naar zwanenveld@obgz.nl.

Voor nieuwsgierige kinderen zijn er nog veel meer kindercolleges in de bieb, bijvoorbeeld over werken in een dierentuin of vuurspuwende vulkanen. Op de site van Bibliotheek Gelderland Zuid staan ze allemaal op een rijtje.

 

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.