Brommer afgebrand aan Bert Oosterboschpad

Lars Schwachöfer
19 januari 2020
Afgelopen nacht brandde omstreeks twaalf uur een brommer aan het Bert Oosterboschpad af. Vermoedelijk is de brand aangestoken.
Een bewoner van de 13e straat van de Zellersacker zag de brand naast het Johan Cruijffveldje en belde de brandweer. Ter plaatse bleek een brommer in brand te staan. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de brommer volledig afbrandde. De eigenaar van de brommer werd niet aangetroffen.
 
Tijdens de bluswerkzaamheden van de brandweer vielen twee voorbijlopende jongens de agenten op. De agenten spraken de jongens aan en vroegen om legitimatiebewijzen. Er ontstond een korte worsteling met een van de jongens, waarna hij werd aangehouden. Niet veel later werd ook de tweede jongen naar het politiebureau vervoerd.
 
Waarom de jongens aangehouden werden is nog onbekend. Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de vermoedelijk gestolen brommer. Het overgebleven frame van de brommer is blijven liggen en wordt later door DAR opgehaald.

Dit bericht delen:

Advertenties