[Winactie] ‘Brugklas de Musical’ in Stadsschouwbrug

Van onze redactie Vrijdag 17 Januari 2020

Brugklas, de populaire serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema’s en is voor iedereen herkenbaar. De hoofdrollen in Brugklas de Musical worden gespeeld door Niek Roozen, May Hollermann, Belle Zimmerman en Claire Veldkamp. Zij komen op woensdag 22 januari om 19.00 uur in Stadsschouwburg Nijmegen.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater.

Cast

De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollermann (Selma in Brugklas en bekend van Elvy’s Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter.

Het verhaal

Een hiphop-musical over Willem van Oranje. Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box. Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Kijk voor meer informatie op de website van Brugklas de Musical.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2x 2 kaarten verloot voor Brugklas de Musical. Hoe maak je kans op deze kaarten? Tag onder het bericht op Facebook degene met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De 2 winnaars worden op maandag 20 januari om 17.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.