[Winactie] Sanadome verkozen tot Beste Wellnesshotel van Nederland

Van onze redactie
17 januari 2020
Afgelopen week ontving Sanadome de award voor Beste Wellnesshotel van Nederland. Jaarlijks kent hotels.nl kwaliteitsonderscheidingen toe aan hotels in verschillende categorieën, waaronder die van Beste Wellnesshotel. Winnaars worden bepaald op basis van reviewscores van het voorgaande jaar. Hotels worden op de website beoordeeld op prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. In de reviews behaalde Sanadome een score van 8,6.

Volgens Sanadome directeur Joost den Bieman is het resultaat vooral te danken aan de teamspirit van zijn personeel. ‘Samen doen we er dagelijks alles aan om onze gasten een onvergetelijk en ontspannen verblijf te geven. Gastvriendelijkheid en kwaliteit staan altijd voorop. Het is fantastisch om te zien dat deze inzet gewaardeerd wordt met een prachtig cijfer’, aldus Den Bieman.

Faciliteiten

Sanadome Hotel & Spa is een internationaal 4-sterren Superior hotel met 106 hotelkamers, gelegen aan de Weg door Jonkerbos 90. Tijdens een bezoek aan Sanadome kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide Thermen. Daarnaast biedt Sanadome een groot aanbod aan beauty- en wellness behandelingen, een recent geopend meeting center, vier restaurants, Sanasport Health Club, een private chef kookstudio en diverse shops.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2x 2 dagentreekaarten verloot voor de Thermen in Sanadome. Hoe maak je kans op deze kaarten? Tag onder het bericht op Facebook degene met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De 2 winnaars worden op vrijdag 24 janauri om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties