Politiehelikopter ondersteunt bij aanhouding op Willemsweg

Van onze redactie Lars Schwachöfer Woensdag 15 Januari 2020

Vanmiddag hield de politie omstreeks vier uur twee mannen aan op de Willemsweg. Een politiehelikopter ondersteunde bij de aanhouding

Agenten in een onopvallende politiewagen waren bezig met een actie tegen straatdealers van drugs en zagen verdacht gedrag in een geparkeerde auto op de Willemsweg. Nadat zij de twee langere tijd in de gaten hadden gehouden en enkele transacties hadden waargenomen waarbij mogelijk drugs verhandeld werd, besloten zij de mannen aan te houden.

Een politiehelikopter vloog toevallig in de buurt en hield de betreffende auto vanuit de lucht in de gaten. De auto werd door drie politiewagens omsingeld en de twee inzittenden werden aangehouden. Op het politiebureau werden in het ondergoed van een van de verdachten meerdere bolletjes met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

De recherche doet verder onderzoek naar de verdachten. De huurauto waarin beide mannen zaten is meegenomen naar het politiebureau en wordt op een later tijdstip teruggebracht naar de verhuurder.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.