Hennepkwekerij ontmanteld in Zwanenveld

Lars Schwachöfer Woensdag 15 Januari 2020

De politie trof vanmorgen een hennepkwekerij aan in de 23e straat van de Zwanenveld. De kwekerij is ontmanteld.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na meerdere overlastmeldingen. Na onderzoek bestond het vermoeden dat er een hennepkwekerij in de woning zou zijn. Toen agenten vanmorgen naar het pand gingen, troffen zij een hennepkwekerij aan op de eerste verdieping van de woning. In een van de kamers stonden 80 tot 100 planten.

Een gespecialiseerd bedrijf ontmantelde de kwekerij en vernietigde de planten. Liander sloot de stroom van de woning af. Voor de kwekerij was sprake van diefstal van stroom. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De woning is afgesloten en de politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.