Brandweer blust keukenbrand in Rozemarijnstraat

Lars Schwachöfer Dinsdag 14 Januari 2020
Vanmiddag is omstreeks vijf uur brand ontstaan in een keuken aan de Rozemarijnstraat. De brandweer bluste de brand.

De brand ontstond tijdens het koken in de keuken in een appartement op de derde verdieping. Vermoedelijk vatte het gordijn vlam door de wind. Een bewoonster zette het gas uit en deed een bluspoging. De vlammen waren al te hevig. De bewoonsters van het appartement sloten de deur en gingen naar buiten. Buiten alarmeerden zij de brandweer. Ze belden bij alle buren aan en waarschuwden dat er brand woedde. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse.

De brandweer bluste de brand, ventileerde de woning en controleerde omliggende appartementen. Ambulancepersoneel controleerde een bewoonster van het appartement omdat ze rook had ingeademd. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De woning liep lichte waterschade op.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.