Fietser gewond na aanrijding in Leuvensbroek

Lars Schwachöfer Maandag 13 Januari 2020
Vanmiddag vond omstreeks half 1 een aanrijding plaats in de 10e straat van de Leuvensbroek. Een fietser raakte gewond.

Een automobilste reed in de 10e straat van de Leuvensbroek, toen een fietser vanaf de 21e straat de weg over de voetgangeroversteekplaats overstak. De vrouw kon de fietser niet meer ontwijken, met een botsing als gevolg. Ambulancepersoneel keek de fietser na. Hij is met onbekende verwonding met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette de weg af.

De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor werd een weghelft afgezet. Agenten regelden het verkeer langs de ongevalslocatie. Omstreeks twee uur was het onderzoek op locatie afgerond. De voorruit van de auto was fors beschadigd. Omdat de schade niet aan de bestuurderskant van de auto zit, mag de vrouw zelf in de auto naar huis rijden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.