Garagebox uitgebrand in Malvert

Lars Schwachöfer Zaterdag 11 Januari 2020

Vanmorgen is omstreeks elf uur een brand uitgebroken in een garagebox in de 83e straat van de Malvert. De garagebox brandde uit.

Een bewoonster van de flat zag rook bij de garagebox, die is ingericht als opslag en speelruimte voor kinderen, en alarmeerde de brandweer. De brandweer ontruimde twee bovenliggende appartementen en bluste de brand. Een verpleegkundige keek de bewoonster na. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer en Liander controleerden bovenliggende appartementen op rook en gevaarlijke stoffen. Er werd niks gemeten. Nadat de appartementen geventileerd waren door de brandweer, konden de bewoners weer terug naar hun woningen. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is nog onbekend. Team brandonderzoek van de brandweer doet ter plaatse onderzoek naar de oorzaak.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.