Bewoonster Sint Annastraat gewond na keukenbrand

Lars Schwachöfer Vrijdag 10 Januari 2020
Vanavond vond omstreeks tien uur een brand plaats aan de Sint Annastraat. Een vrouw raakte gewond.

De brand brak uit in de keuken van een appartement. Een pan met olie op het fornuis vatte vlam. De bewoonster probeerde de brand te blussen en de pan te verplaatsen, dat ging mis. Ze liep meerdere brandwonden aan beide handen op bij haar bluspoging. Ambulancepersoneel verbond haar handen. Ze is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een woordvoerder van de brandweer vertelt dat het een korte maar hevige brand was. De brandweer bluste de brand na en ventileerde het appartement. De keuken liep forse rookschade op bij de brand. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 11-01-2020 om 21:41 door Michel Van Zoggel
Super dank, hoe snel brandweer ambulance en politie optrad om erger te voorkomen alsook telefonist van 112 die op een deskundige manier informatie gaf en vroeg ,dank mede namens bewoonster en bestuur VvE St.annastraat 512-546Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.