Action in Winkelcentrum Dukenburg overvallen

Lars Schwachöfer Vrijdag 10 Januari 2020
Vanmorgen vond omstreeks zeven uur een overval plaats in Winkelcentrum Dukenburg. De politie is op zoek naar de daders.

De politie werd omstreeks zeven uur gealarmeerd voor de overval op de Action. Medewerkers werden tijdens het lossen overvallen door twee jongens met een steekwapen. Meerdere eenheden zochten in de omgeving naar de daders. In een Burgernetmelding wordt gevraagd uit te kijken naar de jongens. Beiden dragen een spijkerbroek en donkere jas. De een is dikker dan de ander. In de melding waarschuwt de politie de jongens niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen. Een nauwkeuriger signalement kon de politie nog niet bekend maken.

De politie zette een vrachtwagen van de Action en de toegang tot het magazijn af. Agenten doen onderzoek en spreken met medewerkers van de winkel. Een agente zoekt met een speurhond in de omgeving naar sporen. De politie kan op dit moment niet bevestigen of de daders iets buitgemaakt hebben. De winkel blijft voorlopig gesloten.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 10-01-2020 om 13:39 door Sjan.Timmermans
Heel veel sterkte voor alle medewerkers.En dat de daders maar snel gepakt worden!!!!Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.