Politie beëindigt achtervolging op Oude Graafseweg

Lars Schwachöfer Donderdag 09 Januari 2020
Vanavond vond omstreeks elf uur een achtervolging plaats. De achtervolging werd op de Oude Graafseweg beëindigd.

Agenten gaven de bestuurder van een auto op de Neerbosscheweg een stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken en ging er vandoor. Meerdere politiewagens sloten aan bij de achtervolging. De achtervolging vervolgde zich vervolgens met hoge snelheid over onder andere de Molenweg en Rozemarijnstraat.

De politie reed de auto op de Oude Graafseweg klem. De bestuurder van de auto werd aangehouden en is naar het politiebureau vervoerd. Agenten doorzochten de auto. Het is nog onbekend of zij iets hebben aangetroffen in het voertuig. Een berger sleepte het voertuig weg voor verder onderzoek. Waarom de agenten de bestuurder een stopteken gaven, kon een woordvoerder van de politie nog niet vertellen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.