Brandweer bevrijdt bekneld kind in kinderopvang

Lars Schwachöfer Donderdag 09 Januari 2020
Vanmorgen raakte omstreeks tien uur een meisje bekneld in een kinderopvang aan de Dennenstraat. De brandweer heeft het kind bevrijd.

Het meisje raakte met haar hoofd bekneld tussen de trapspijlen in de kinderopvang, voor kinderen tot vier jaar. Omdat het meisje niet los kon komen, werd de brandweer gealarmeerd. De brandweer bevrijdde het meisje door de spijlen met een hydraulische spreider uit elkaar te drukken. Een verpleegkundige controleerde het meisje. Ze raakte niet gewond en was in korte tijd weer aan het spelen.

Een medewerkster van de kinderopvang heeft contact opgenomen met de ouders van het meisje om ze op de hoogte te brengen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.