Fietser lichtgewond na aanrijding op Nieuwe Dukenburgseweg

Lars Schwachöfer Donderdag 09 Januari 2020

Vanmiddag vond omstreeks drie uur een aanrijding plaats op de Nieuwe Dukenburgseweg. Een fietser raakte lichtgewond.

Een 15-jarige fietser werd bij de verkeerslichten ter hoogte van de Gerstweg aangereden door een auto. De jongen belandde op de voorruit van de auto. Ambulancepersoneel keek de jongen ter plaats na. Hij is met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De voorruit van de auto raakte fors beschadigd bij de aanrijding. De bestuurster kon haar weg niet vervolgen. Een berger heeft de auto weggesleept. De vrouw reed met de berger mee. De fiets van de jongen is meegenomen door de politie en kan op een later tijdstip opgehaald worden. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.