Iconische coverbands tijdens festival Tribute in Oost

Van onze redactie Vrijdag 10 Januari 2020

Op zaterdag 8 februari 2020 vindt in Nijmegen-Oost alweer voor de 9e keer het festival Tribute in Oost plaats. Zes coverbands kruipen in de huid van een icoon uit de rock- en popgeschiedenis en staan garant voor een avond onvervalst genieten. De bands treden op in een van de zes deelnemende en op loopafstand van elkaar gelegen cafés, veelal cafés die ook meedoen aan ‘de Troost van Oost’ en ‘Easter Jazz’.

In de voorgaande edities hebben vele bands het publiek versteld doen staan van hun overtuiging en kwaliteit. Dit leverde prachtige concerten op met fantastische muziek uit het rijke popverleden. Ook dit jaar pakken de organisatoren weer groots uit. Muziek van eigen bodem zoals Doe Maar, maar ook The Police, Dire Straits, Bruce Springsteen, U2 en de legendarische popband Fleetwood Mac geven acte de présence.

Het festival begint om 21.00 uur en passe-partouts zijn op de avond zelf voor € 7,50 verkrijgbaar in alle deelnemende cafés. Meer informatie over Tribute in Oost en de deelnemende bands vind je op de website of Facebookpagina van Festivals in Oost.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.