Cel- en werkstraf geëist na schoppen tegen hoofd man In de Betouwstraat

Van onze redactie Lars Schwachöfer Donderdag 09 Januari 2020

Het Openbaar Ministerie heeft celstraffen en een werkstraf geëist tegen een 28-jarige man uit Nijmegen en een 26-jarige man uit Zutphen. De mannen worden er van verdacht dat zij op 20 juli 2018 in de In de Betouwstraat in Nijmegen een man tegen zijn hoofd hebben geslagen en geschopt.

Volgens getuigen was er ruzie ontstaan tussen het slachtoffer en de 28-jarige man, waarna op een gegeven moment de 26-jarige man erbij komt en het slachtoffer op zijn hoofd zou hebben geslagen. Deze valt door de klap op de grond, waarna de 28-jarige man het slachtoffer een schop in zijn gezicht zou hebben gegeven. Agenten zagen het gebeuren en grepen direct in.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Man bewusteloos na schop tegen hoofd In de Betouwstraat


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.