Voetganger gewond na aanrijding op Steenbokstraat

Lars Schwachöfer Woensdag 08 Januari 2020

Vanmiddag vond omstreeks half twee een aanrijding plaats op de Steenbokstraat. Een voetganger raakte gewond.

Een pakketbezorger reed vanaf de Okapistraat de Steenbokstraat op. Hierbij reed hij een overstekende voetganger aan. Omstanders verleenden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. De voetganger, een man op leeftijd, is met aangezichtletsel en een gebroken onderbeen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De pakketbezorger is naar het politiebureau vervoerd. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie is ter plaatse gekomen om de verkeerssituatie en de aanrijding in beeld te brengen. Hiervoor werd de weghelft langere tijd afgezet. Verkeer ondervond langere tijd hinder. De pakketten zijn door een collega van de bezorger opgehaald om alsnog te bezorgen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.