Open dag bij House of Boxing en IkBenIkDoe met K1 wereldkampioen kickboksen Andy Souwer

Van onze redactie
8 januari 2020
Op zaterdag 11 januari organiseren House of Boxing en IkBenIkDoe van 11.00 uur tot 16.00 uur een open dag op hun hoofdlocatie aan de Hadrianussingel 33-a in Beuningen. Waar in de ochtend het accent meer ligt op de activiteiten van IkBenIkDoe, ligt het accent in de middag meer op de activiteiten van House of Boxing met als speciale gast meervoudig K1 wereldkampioen kickboksen Andy Souwer.

Tijdens de open dag geeft Souwer vanaf 13.00 uur een gratis clinic en neemt daarna ruim de tijd voor vragen, handtekeningen en foto’s. Meld je op tijd aan voor de clinic, want vol is vol!

House of Boxing is een professioneel trainingscentrum waar voor alle niveaus en leeftijden wordt gewerkt aan fitheid, techniek, weerbaarheid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Tijdens de open dag betrekken de medewerkers van House of Boxing door middel van challenges bezoekers bij het sportaanbod, variërend van kickboksen, boksen, functioneel trainen tot personal training en voeding. Bovendien is er elk uur een gratis personal training te winnen!

IkBenIkDoe is een zorg- en welzijnsorganisatie en helpt mensen om vanuit verschillende levens- of probleemsituaties (weer) in beweging te komen en ze een gezonde, doelgerichte en waardevolle weg in te laten slaan. Als middel zet IkBenIkDoe een combinatie van motiverende gespreksvoering en sport in. IkBenIkDoe beschikt over het kwaliteitscertificaat HKZ Zorg en Welzijn.

Tijdens de open dag informeren de medewerkers bezoekers over de dienstverlening, werkwijze en specialismen. Ook bij IkBenIkDoe kunnen bezoekers door middel van een klein circuit ervaren op welke manier sport een rol speelt in de begeleiding. Meer informatie vind je op de  website van IkBenIkDoe .

Voor meer informatie over het programma van de open dag én de mogelijkheid om je aan te melden voor de Clinic, kijk op de website of Facebookpagina van House of Boxing.

 


Dit bericht delen:

Advertenties