Zilveren Waalbrugspeld voor Monique Hogenboom

Van onze redactie
8 januari 2020
Vanavond ontving Monique Hogenboom (56), oprichtster van Stichting Kinderdroomwens, de Zilveren Waalbrugspeld uit handen van burgemeester Bruls. Monique ontving de onderscheiding tijdens een benefietavond voor Stichting Kinderdroomwens in restaurant Toon. Zij werd door de burgemeester geroemd om haar jarenlange inzet voor de stichting.

Stichting Kinderdroomwens is al meer dan 14 jaar actief voor kinderen en jongeren met ernstige traumatische ervaringen. Denk daarbij aan het verlies van een broertje of zusje, vader of moeder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik, mishandeling of uithuisplaatsing vanwege een onveilige thuissituatie. In Nederland is er veel geregeld op sociaal maatschappelijk gebied, maar deze doelgroep valt grotendeels buiten de boot.

Onvergetelijke momenten

Monique trok zich het lot aan van deze vergeten kinderen en richtte in 2005 de Stichting Kinderdroomwens op. Met het organiseren van activiteiten zoals JongerenBoostcamp, Kanjerdagen, Droomwensen en FamilieVierdaagse, heeft zij sindsdien enkele duizenden kinderen en hun ouders/verzorgers onvergetelijke momenten bezorgd.

Monique! 

Monique is niet alleen directeur van de stichting, maar regelt ook alle dagelijkse aangelegenheden, van idee tot initiatief, van fondsenwerving tot evenementenorganisatie, eigenlijk is Monique de stichting!

Er is tijdens de benefietavond een bedrag van € 32.002,94 opgehaald.

Meer informatie over de stichting en haar activiteiten is te vinden op de website van Stichting Kinderdroomwens.


Dit bericht delen:

Advertenties