Scooterrijder gewond na aanrijding op Van Boetbergweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 07 Januari 2020
Vanmorgen vond omstreeks negen uur een aanrijding plaats op de Van Boetbergweg. Een scooterrijder raakte gewond.

De bestuurder van een bus sloeg vanaf de Van Boetberweg af naar de 28e straat van de Malvert. Op het moment dat hij het fietspad overstak, botste een scooterrijder tegen de zijkant van de bus. Ambulancepersoneel controleerde de scooterrijder. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie is onderweg om ter plaatse onderzoek te verrichten. Hiervoor is een deel van de weg afgesloten. Verkeer wordt omgeleid. Tot wanneer het onderzoek gaat duren, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.