Politie onderzoekt autobrand Jacob van Campenstraat

Lars Schwachöfer Dinsdag 07 Januari 2020

Afgelopen nacht vond omstreeks half twee een autobrand plaats in de Jacob van Campenstraat. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Bewoners van de straat ontdekten de brand in de geparkeerde auto en alarmeerden de brandweer. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de voorzijde van de auto in lichterlaaie. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. Agenten spraken met omwonenden en noteerden verklaringen.

Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De politie heeft de auto afgezet met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet later vandaag sporenonderzoek in en om de auto.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.