Vrouw verstopt in plafond op politiebureau Muntweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 04 Januari 2020
De politie nam vanmorgen een verwarde vrouw mee naar het politiebureau aan de Muntweg. De vrouw verstopte zich later in het plafond.

Agenten werden tijdens een surveillance aangesproken door een Hongaarse vrouw. Omdat ze haar verward over vonden komen, besloten ze haar mee te nemen naar het politiebureau aan de Muntweg. Daar zou ze rustig haar verhaal kunnen doen onder het genot van een kop koffie of thee. Op het bureau vonden ook andere agenten haar behoorlijk verward overkomen. Ze belden een arts om haar na te laten kijken.

De vrouw besloot nog even een bezoek aan het toilet te brengen. Toen ze na een tijdje niet terug was, gingen bezorgde agenten naar het toilet om de vrouw op te halen. Tot hun verbazing was het toilet leeg. Het politiebureau was afgesloten en niemand had de vrouw in het politiebureau zien lopen. Na een korte zoektocht vonden agenten de vrouw. Ze had zich verstopt in het plafond boven het toilet.

 
De agenten hebben de vrouw naar beneden geholpen en de vrouw overgedragen aan een arts.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.