Vrouw gewond na aanrijding op Graafseweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 03 Januari 2020

Vanmorgen vond omstreeks half acht een aanrijding plaats op de Graafseweg. Een vrouw raakte gewond.

Een stadsbus sloeg af vanaf de Graafseweg naar de Campusbaan, terwijl een voetgangster overstak op de Graafseweg. Beiden zagen elkaar over het hoofd, waardoor de stadsbus de vrouw aanreed met de zijspiegel. De vrouw raakte gewond bij de aanrijding.

Ambulancepersoneel controleerde de vrouw. Ze is voor behandeling aan haar verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het busverkeer van en naar het station werd omgeleid. De bus raakte niet beschadigd bij de aanrijding. Omstreeks half negen werd de weg weer vrijgegeven.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 03-01-2020 om 12:06 door Eric van Haalen
Al weken lang verlichting wat het niet doet daar, en Willemsweg en achterzijde Aldi. Als er meer verlichting was geweest deze ochtend, had het ongeluk denk ik voorkomen kon wordenReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.