Omleiding na eenzijdig ongeval op Prins Mauritssingel

Lars Schwachöfer Donderdag 02 Januari 2020

Vanmiddag vond omstreeks half 1 een eenzijdig ongeval plaats op de Prins Mauritssingel. Verkeer werd omgeleid.

Een woordvoerder van de brandweer vertelt dat een busje met aanhanger staduitwaarts reed, toen de aanhanger begon te slingeren. De bestuurder verloor de macht over het stuur en de combinatie schaarde. De bus raakte van de weg en de lading van de aanhanger, een gesloten bakwagen, belandde naast de combinatie. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval.

De politie sloot de weg staduitwaarts af. Verkeer wordt omgeleid via de Ovatonde. Ambulancepersoneel controleerde de bestuurder. Hij raakte niet gewond. De brandweer kon onverrichter zake terug naar de post. Bergers sleepte de voertuigen weg. Omstreeks drie uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 02-01-2020 om 14:27 door Rahmat
Oh oh ik zag deze bus op energieweg rechting de oversteekbrug rijden. De grote auto op de aanhanger was was niet op de juiste manier vast gebonden.Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.