Fietsspecialist Mantel zoekt medewerkers voor nieuw servicepunt

Van onze redactie
20 december 2019
Fietsspecialist Mantel staat al meer dan 80 jaar bekend als dé plek voor fietsonderhoud, fietsreparaties en het aanschaffen van een fiets. Mantel opent begin 2020 een nieuw servicepunt aan de Sint Annastraat voor fietsonderhoud, reparaties en de verkoop van onderdelen en accessoires.

Mantel merkt dat klanten vaak in de superstore of online kopen, maar het wél prettig vinden als reparatie en onderhoud in de buurt mogelijk is. Daarom opent Mantel begin 2020 een servicepunt aan de Sint Annastraat 47. De nieuwe locatie is ingericht als servicepunt. Dit betekent dat de Mantel- vestiging in Nijmegen het ‘kleine broertje’ wordt van de Mantel superstore in Arnhem.

Personeel gezocht

Mantel zoekt voor de nieuwe vestiging een  vakbekwame fietstechnicus en een enthousiaste leerling fietstechnicus. Een totaaloverzicht van de vacatures is te vinden op de website van Mantel.

Superstore Arnhem

De superstore in Arnhem aan de Overmaat 72 is de grootste fietsenwinkel van Nederland met stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, fietsonderdelen, fietskleding en accessoires in het assortiment. Er zijn volop testmogelijkheden, een enorme voorraad en specialisten die de klant graag helpen bij het maken van een keuze. Dus of je nu voor jezelf, je partner of voor de gehele familie op zoek bent, één bezoekje is genoeg.

Razendsnel bezorgd via webshop

Mensen die geen tijd hebben om de deur uit te gaan en morgen al iets nodig hebben, kunnen terecht bij de webshop van Mantel. Naast razendsnelle bezorging, is alles altijd makkelijk en gratis te retourneren. Door de online keuzehulpen en duizenden klantreviews is thuis de beste keuze maken gemakkelijk. Voor 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Het servicepunt biedt ook de mogelijkheid om bestelde fietsen en fietsonderdelen af te halen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties