Bijeenkomst over nieuwe ideeën Kleurrijk Goffertpark

Van onze redactie
20 december 2019
In de afgelopen jaren heeft het Goffertpark diverse wilde bloemenweides gekregen en meerdere kruidenrijke boszomen met wilde struiken en planten en biologische bloembollen. De gemeente Nijmegen wil zo het park aantrekkelijker maken voor flora, fauna én mensen.
In de afgelopen maanden zijn er wederom zo’n 65.000 biologische bloembollen geplant in samenwerking met Kinderboerderij de Goffert, basisscholen De Hazesprong en NSV2 en Struin. Begin maart wordt de Boomfeestdag in het Goffertpark georganiseerd.

Nieuwe ideeën

In januari wordt gestart met de inrichting van een parkje met eetbare bomen en struiken met vruchten, noten en blad. Hierover en over nieuwe ideeën om het Goffertpark nog kleurrijker te maken met bomen, struiken en planten wordt een bijeenkomst georganiseerd.

Informatie

Iedereen is welkom en de bijeenkomst vindt plaats in de Kinderboerderij de Goffert aan de Slotemaker de Bruïneweg 268 op woensdagavond 15 januari 2020. De inloop is vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst start rond 20.00 uur en aanmelden is niet nodig. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Arjan Vernhout via arjan@nlbloeit.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties