Bindkrachtcup zaalvoetbaltoernooi in sporthal Horstacker

Van onze redactie
14 december 2019
De Bindkrachtcup is een zaalvoetbalbeleving voor jong en oud. Van 27 tot en met 31 december nemen teams uit Nijmegen en omgeving het tegen elkaar op in sporthal de Horstacker in Lindenholt. Naast zaalvoetbal draait het evenement om gezelligheid en ontmoeting. Jongeren vanaf 10 jaar hoeven zich dan ook geen moment te vervelen.
Deelnemers kunnen elkaar bijvoorbeeld uitdagen voor een potje FIFA20 en kans maken op een mooie prijs. Ook zijn er elke dag van 10.00 tot 12.00 uur gratis toegankelijke workshops en clinics, zoals dj-en, dans, judo en kickboksen. Voor de hele familie is er wat te doen.

Zaalvoetbalspektakel

Op 27 en 28 december spelen de poules senioren en de jeugd onder 13 tegen elkaar. De beste twee van elke poule gaan door naar de zondagavond waarbij tijdens de kruisfinales- en finales topdrukte wordt verwacht. Op 30 december is de tweede speelronde van de Futsall Battle: een stadsbrede zaalvoetbalcompetitie, waar eerlijk sporten met plezier centraal staat. Op 31 december is er een vrije inschrijving voor jeugd uit Nijmegen, inschrijven kan via Arno.tendolle@bindkracht10.nl. Iedereen is welkom om de teams aan te komen moedigen.

Clinics, workshops & demonstraties

Het draait 27 t/m 31 december niet alleen om voetbal, maar ook om ontmoeting en gezelligheid. Daarmee wordt de kerstvakantie voor jongeren uit Nijmegen een stuk leuker. Zo worden er gratis diverse workshops, clinics en demonstraties verzorgd door Madereros, Factory Dance, MaxStudios, Beatheaven, Music Factory, FCDreumes, MASTerGym, Judo Academy Nijmegen, Bindkracht10 & Twentyfourdaily. De workshops zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

Op de website, Facebook of Instagram is de laatste informatie over het evenement te vinden.

Samenwerking

Bij de Bindkrachtcup werken verschillende sportverenigingen, de Gelderse Sport Federatie, gemeente Nijmegen, N.E.C. en FC Social Work samen met het jongerenwerk van Bindkracht10 om het evenement tot een succes te maken. Ook verschillende bedrijven en sponsoren dragen hun steentje bij.


Dit bericht delen:

Advertenties