Griftdijk-Noord vanaf morgen weer open 

Van onze redactie Vrijdag 13 December 2019
De Griftdijk-Noord is morgen vanaf 16.00 uur weer open omdat de werkzaamheden zijn uitgesteld. De bussen rijden vanaf zondag weer over de Griftdijk en ook de omleiding voor fietsers wordt opgeheven. De Knip op de Griftdijk gaat dan ook weer in bedrijf en de beelden worden uitgelezen.

Bij de aanleg van het riool voor de nieuwe wijk Koudenhoek moeten de werkzaamheden anders plaatsvinden dan gepland vanwege de vondst van explosieven en een waterleiding waar ruimer omheen gegraven moet worden.

Omdat de gemeente niet wil dat de Griftdijk-Noord met de Kerst is afgesloten, is ervoor gekozen de weg nu weer dicht te maken. In de loop van 2020 wordt het riool alsnog aangelegd. Omwonenden en andere belanghebbenden worden tijdig geïnformeerd.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.