Succesvolle 8e editie van Santa Run

Frank van Raaij Frank van Raaij / Hans de Groot Vrijdag 13 December 2019
Bijna 200 als kerstman verklede hardlopers namen gisterenavond deel aan de 8e Santa Run door het centrum van Nijmegen. Veel lopers hadden zich in het kader van de speciale lightning edition omhuld met kerstlampjes en ook de startlocatie bij café Heidi’s Skihut was uiterst sfeervol verlicht.

Na de warming up vertrokken de lopers vanaf de startlocatie richting Kronenburgerpark en vervolgden de run dwars door de binnenstad van Nijmegen, om uiteindelijk na 2,5 kilometer (één ronde) óf 5 kilometer (twee rondes) weer te finishen in de Molenstraat.

Goede doel

Een deel van de opbrengst kwam ten goede aan de Stichting Cap, een organisatie die met speciaal daarvoor opgeleide paarden en instructeurs, aangepaste manageactiviteiten verzorgt voor mensen met een beperking. In totaal werd een bedrag van 250 euro beschikbaar gesteld aan de Stichting CAP.
 

Bekijk het complete fotoverslag op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.