[Winactie] Vernieuwd meeting-center in Sanadome

Van onze redactie
15 december 2019
Nijmegen is een kwalitatief hoogstaand meeting-center rijker. Het 4-sterren Superior hotel Sanadome Hotel & Spa Nijmegen heeft flink geïnvesteerd in haar vergaderfaciliteiten. Voorheen bevonden zich in de linker hotelvleugel van Sanadome diverse afdelingen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Afgelopen jaar zijn deze ruimtes verandert in een modern en sfeervol meeting-center.
Bij het naar binnen lopen, valt het direct op; er is een zee aan ruimte ontstaan in de hotellobby. Er is afgelopen jaar hard gewerkt en het eindresultaat is prachtig zichtbaar geworden op de begane grond van het hotel. Er zijn 8 luxe vergaderzalen geopend, waaronder een moderne Boardroom, 7 vergaderzalen en een Private Chef kookstudio, met uitzicht op de parktuin of fontein met openslaande deuren naar het terras.

In totaal biedt Sanadome nu 16 vergaderzalen voor gezelschappen van 2 tot 220 gasten. Het nieuwe meeting center van 1.600 m² groot biedt eindeloos veel mogelijkheden om een succesvolle bijeenkomst te organiseren.

Meeting-lounge

Naast de nieuwe vergaderzalen, zijn er in de meeting-lounge werkplekken gecreëerd. Hier kunnen gasten rustig werken in comfortabele loungehoeken met koffie binnen handbereik. De sfeervolle ruimte biedt een prachtige ambiance voor het ontvangst van gasten en een borrel of receptie tot 250 personen.

Private Chef kookstudio

De Private Chef kookstudio is misschien wel het mooiste onderdeel van het vernieuwde meeting center. Grote raampartijen, Italiaans natuursteen, een grote tafel en een prachtige home-style geven de bezoekers het gevoel dat zij bij iemand thuis aanschuiven voor het diner. ‘Dat is ook precies onze bedoeling’, legt Joost den Bieman, directeur van Sanadome, uit. ‘Zittend aan een ‘captains-table’ aanschouwt de gasten hoe een privé-kok de gerechten bereidt. De gasten krijgen letterlijk een kijkje in de keuken; informeel, gezellig, inspirerend en kleinschalig.’

De kookstudio biedt ruimte voor gezelschappen tot 12 personen. ‘Denk bijvoorbeeld aan een informele netwerkborrel met hapjes, een speciaal familiediner of interactief team builden met uitleg over de gerechten die gemaakt worden. Het is als thuiskomen met het Italiaanse familiegevoel’, aldus Den Bieman. De gasten bepalen zelf hoe interactief de Private Chef ervaring wordt. Daarnaast worden in de kookstudio verschillende workshops gegeven zoals een Barbecueworkshop of een Asian Streetfoodworkshop. Met de gasten samen wordt afgestemd wat het beste past bij het gezelschap of de gelegenheid.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2x 2 dagentreekaarten verloot voor de Thermen in Sanadome. Hoe maak je kans op deze kaarten? Tag onder het bericht op Facebook degene met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De 2 winnaars worden op zondag 22 december om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

Over Sanadome

Sanadome biedt 106 luxe hotelkamers, een meeting center met 16 vergaderzalen, 4 restaurants, uitgebreide Thermenfaciliteiten met water uit eigen bronnen, beauty & wellness behandelingen, Sanasport Health Club en Sanashop. Hiermee biedt Sanadome een uniek product met alles onder één dak voor een ontspannen verblijf om weer in balans te komen.


Dit bericht delen:

Advertenties