Vermiste hondje Simba 'moet vóór de kerst thuis zijn'

Van onze redactie
12 december 2019
'Lieve Simba, ongelofelijk dat dit alweer de tweeënveertigste dag is dat jij weg bent. Wie had dit kunnen denken? Waar zit je toch manneke? ' Gerry Lubbers uit Hatert schrijft emotionele oproepen op Facebook voor haar hondje Simba. Al 6 weken, vanaf 31 oktober, wordt Simba vermist. Vanaf de dag dat hij wegliep vanaf zijn oppasadres in de Gildekamp, wordt er volop naar het hondje gezocht.

Meer dan 1500 flyers zijn opgehangen en honderden kilometers zijn afgelegd tijdens de zoektocht. ‘Ik kan na een stukje lopen al bijna niet meer vooruit komen. Heb aan beide voeten een peesontsteking door het vele lopen zoeken. Echt een ramp’, zo is te lezen in het bericht van Gerry (59). In een van de laatste oproepen werd bekendgemaakt dat nu een beloning van 200 euro wordt uitgeloofd voor de gouden tip.

200 euro beloning

‘Alles is mogelijk: hij kan meegenomen zijn, hij kan aangereden zijn, hij kan nog ergens rondlopen, hij kan verkocht zijn. We weten het niet, dus alle opties blijven open’, aldus een helpende zoekster. De beloning wordt nu uitgeloofd in de hoop dat deze iemand die informatie heeft over de streep trekt. ‘Als Simba door iemand meegenomen is (met de nadruk op ALS want we houden alle opties open)en iemand heeft daar informatie over dan horen wij die natuurlijk graag. ….. Ons doel is Simba thuis te krijgen, niet om mensen aan de schandpaal te nagelen’, aldus de oproep op Facebook.

Ook is er een bericht te lezen aan een eventuele vinder, die Simba bij zich heeft gehouden: ‘Als de mogelijke huidige houder van Simba dit leest: Geef hem alsjeblieft terug. Je hoeft niet bang te zijn voor consequenties, desnoods krijg je een ander hondje van ons. We zouden allang blij zijn om te horen dat je al die weken goed voor hem hebt gezorgd en we kunnen ook een veilige overdracht regelen. Meld je alsjeblieft!’

Gerry sluit haar laatste bericht af met: ‘Lieve schat, ik hoop zo dat je voor de kerst weer thuis mag zijn en weer lekker met je knuffeltje mag spelen. Ik mis je heel erg. De tranen rollen dagelijks over mijn wangen vanwege het verdriet van jouw gemis. Ik moet jou vinden.’

Informatie

Mensen die iets weten over de verblijfplaats van Simba worden verzocht om contact op te nemen met Gerry via 0614807436 of haar dochter Susan via 0648940376. Mensen die liever anoniem informatie willen delen, kunnen contact opnemen via 0640235455. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Simba is gechipt en geregistreerd. Hij heeft geen bandje of tuigje om. De zoektocht naar Simba is te volgen via de Facebookpagina Simba vermist in Nijmegen.


Dit bericht delen:

Advertenties