Bewoner Kloosterstraat aangehouden na aantreffen hennepkwekerij

Lars Schwachöfer Woensdag 11 December 2019
Vanmorgen trof de politie een hennepkwekerij aan in een woning in de Kloosterstraat. De bewoner is aangehouden door de politie.

Agenten gingen naar de betreffende bovenwoning en troffen een in werking zijnde kwekerij met 245 wietplanten. Voor de kwekerij was sprake van diefstal van stroom. Hierdoor was een brandgevaarlijke situatie ontstaan.

De bewoner werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De stroom is door Liander afgesloten en de kwekerij is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. De hennepplanten zijn vernietigd. De politie nam tevens een gestolen fiets in beslag en gaat op zoek naar de eigenaar.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.