Oudjaarsfeest voor senioren in danscafé Burgerlust

Van onze redactie
13 december 2019
Vijftigplussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen, muziek en gezelligheid zijn op oudejaarsavond van harte welkom bij Seniorencafé Burgerlust in Dienstencentrum OBG aan de Professor Cornelissenstraat. Net als eerdere jaren maken de gasten er samen met de vrijwilligers van Burgerlust en de Nijmeegse muziekgroep Duo Rentree, een feestelijke en onvergetelijke avond van.

Al voor de zesde keer organiseert Burgerlust een oudejaarsfeest voor senioren. De drijvende kracht hierachter is Gerard Schouten, al ruim twintig jaar actief in het seniorencafé: ‘Het is altijd een groot genoegen om met onze vrijwilligers zo’n feestelijke avond te mogen organiseren en te merken dat onze gasten het zo naar hun zin hebben. Er komen mensen die ons al jarenlang bezoeken, maar gelukkig weten ook nieuwe gasten onze avonden te vinden.’

Informatie

De zaal is open vanaf 20.00 uur en de muziek speelt van 20.30 tot 01.00 uur. Kaarten kosten €12.50, dit is inclusief 3 consumpties, een versnapering bij de koffie en de champagne & hapjes. De kaarten zijn te koop bij het wijkinformatiepunt OBG aan de Professor Cornelissenstraat 2. Wees er snel bij, er is plaats voor honderd gasten.

Niet alleen op oudjaar

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke twee weken gratis toegankelijke dansavonden met live muziek in Dienstencentrum OBG. Interesse? Kijk op de website van het OBG of bel met het Wijkinformatiepunt OBG via 024-3279279.


Dit bericht delen:

Advertenties