[Winactie] Spooktacular Show on Ice in Triavium

Van onze redactie
12 december 2019
Op zaterdag 4 januari presenteren de schaatsers van de Nijmeegse kunstrijvereniging hun tweejaarlijkse kunstrijshow. Dit jaar is het thema van de voorstelling 'Griezelen'. Met de show €œSpooktacular Show on Ice€ nemen de schaatsers van jong tot oud de bezoekers mee in een wereld vol griezelverhalen.

Van spelende spookjes tot dansende heksen en van de swingende muziek van de Ghost Busters tot de The Addams Family; er komt van alles voorbij in de show. De show is geschikt voor alle leeftijden.

Tevens zullen Chelsea Verhaegh en Sherim van Geffen tijdens deze show een ijsdansoptreden presenteren. Dit ijsdanspaar nam dit jaar vanuit Nederland deel aan verschillende internationale ijsdanswedstrijden.

Informatie

De gezellige griezelshow “Spooktacular Show on Ice” is op zaterdag 4 januari 2020 te zien van 18.45 tot 21.00 uur in Triavium aan de Wijchenseweg. De entree bedraagt €7,50 en kaarten zijn online verkrijgbaar via de website.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 3x 4 toegangskaarten verloot voor de ‘Spooktacular Show on Ice’ op zaterdag 4 januari. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag onder het bericht degene met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De 3 winnaars worden op zondag 22 december om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties