Speciale editie Nijmeegse Cultuurquiz in Thiemeloods

Van onze redactie Zaterdag 14 December 2019
Op zondagmiddag 19 januari organiseert Ugenda voor de zesde keer de Nijmeegse Cultuurquiz, dit keer in de Thiemeloods in Bottendaal. Dit jaar wordt het een speciale editie omdat Stichting Ugenda 20 jaar bestaat.

De quiz, een wedstrijd in kennis omtrent cultuur en uitgaan in Nijmegen, werd eerder drie jaar op rij gewonnen door het team van Bibliotheek Gelderland Zuid. Vorig jaar was het een nek-aan-nekrace tussen Summer Capital en de Thiemeloods, waarbij Summer Capital als winnaar uit de bus kwam.

Cultuurmakers en -liefhebbers worden uitgenodigd om deel te nemen als team van maximaal vier personen. Het winnende team ontvangt een mooie prijs en wordt geroemd als de cultuurkenner van 2019 en mag een jaar lang de felbegeerde trofee in bezit hebben.

Informatie

De Nijmeegse Cultuurquiz wordt gehouden op zondag 19 januari in de Thiemeloods in de Leemptstraat. De zaal is vanaf 15.30 uur geopend en de quiz begint om 16.00 uur. De entree bedraagt €5,- per team van maximaal 4 deelnemers. Teams kunnen zich aanmelden via de website van Ugenda.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.