Man aangehouden na vernielingen in Malvert

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Zaterdag 07 December 2019
De politie heeft afgelopen nacht een 48-jarige man aangehouden in de 23e straat van de Malvert. De man had meerdere vernielingen gepleegd.

Een man vernielde in de 23e straat van de Malvert een auto met een hamer. Een buurman probeerde de man tegen te houden, maar werd geslagen door de man. De buurman raakte gewond aan zijn hoofd. Toen agenten bij de auto aankwamen, sloeg de man de voorruit van een woning in. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De buurman is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De eigenaar van de auto en de woning doet aangifte. Volgens de politie is er geen directe aanleiding voor de man geweest om de auto en woning van de man te vernielen. De ruit van de woning is tijdelijk afgesloten met hout.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.