Heart for Arts roept kunstminnend publiek op aan amateurtheater te doneren

Van onze redactie
9 december 2019
Over een klein jaar, in november 2020 om precies te zijn, verrassen amateurmusici en -spelers van Heart for Arts het publiek in De Lindenberg met een misdadig goede voorstelling waarbij het publiek het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden.

Het thema van deze muziektheatervoorstelling genaamd Cluedo, is misdaad en suspense waarvoor 25 amateurs onder leiding van dirigent Anke Kuiper 15 maanden repeteren. Geïnspireerd op het gezelschapsspel Cluedo van Hasbro schreef regisseur Marjolein de Buijzer een Nederlandstalig script en componist Jelle Roosen arrangeerde de muziek.

Cultuur- en kunstbeleving

Heart for Arts is een stichting die zich sinds april 2017 inzet voor en tot doel heeft de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen. Heart for Arts organiseert amateurtheaterprojecten waarin amateurmusici, -spelers en vrijwilligers de ruimte krijgen voor creatieve expressie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aangezien gezamenlijke inspanningen de lasten lichter maken, doen zij een oproep voor een financiële bijdrage, want ondanks de enorm gemotiveerde vrijwilligers en deelnemers is er meer nodig om deze projecten te kunnen neerzetten. Zo willen zij onder andere de projecten muziektheater Cluedo!, Winterconcert in de Rozenhof en Nijmegen Klinkt! mogelijk maken.

Geen winstoogmerk

Heart for Arts heeft sinds 2019 de culturele ANBI-status van de Belastingdienst, omdat zij zich zonder winstoogmerk en met de hulp van vrijwilligers inzet. Meer informatie is te vinden op de website van stichting Heart for Arts.


Dit bericht delen:

Advertenties