Openhartig gesprek met Jandino in Bibliotheek De Mariënburg

Van onze redactie
6 december 2019
Jandino Asporaat wil jongeren inspireren met zijn openhartige verhaal over zijn turbulente leven en succesvolle loopbaan. Op vrijdagavond 20 december praat hij met Cesar Majorana in Bibliotheek De Mariënburg over zijn jeugd op Curaçao en het volgen van zijn droom in Nederland.
Durf je dromen te verwezenlijken. Deze boodschap wil Jandino Asporaat jongeren meegeven. In zijn boek ‘DINO. Dromen met je ogen open' vertelt stand-upcomedian, acteur, zanger en presentator Jandino Asporaat openhartig over zijn leven en loopbaan. Trots deelt hij de moeizame weg die hij en zijn familie hebben afgelegd: zijn jeugd op Curaçao en zijn start in Nederland zonder geld en vader. En over het gevecht tegen de vooroordelen, dat in 2017 resulteerde in zijn grote droom: een uitverkochte Kuip.

Stel je vraag aan Jandino

In Bibliotheek De Mariënburg wordt Jandino geïnterviewd door Cesar Majorana, schrijver en presentator van onder andere Club Hub en LIT! van BNNVARA. Ze gaan in gesprek over de hoogte- én dieptepunten in het leven van Jandino op Curaçao en in Nederland. Over de hobbels die hij moest nemen om te worden wie hij nu is. Na het gesprek beantwoordt Jandino vragen uit het publiek. Aan het eind van de avond signeert hij graag zijn boek, dat ter plekke te koop is.

Tickets

Dit event duurt van 20.00 tot 21.30 uur en is vooral bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Oudere of jongere bezoekers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Kaarten zijn te koop via de website van de bibliotheek. Bibliotheekleden, studenten en CJP-houders betalen € 7,50 per kaartje, overige bezoekers € 10,-.


Dit bericht delen:

Advertenties