[Winactie] Iconic Festival keert in 2020 terug in het Valkhofpark

Van onze redactie
9 december 2019
Het succesvolle Iconic Festival keert op zaterdag 9 mei 2020 terug in het Valkhofpark Nijmegen. Het festival staat volledig in het teken van de grootste tribute bands, afkomstig van binnen- en buitenland.

Na het succes van vorig jaar kon een herhaling niet uitblijven. De twee vrienden Tinus Weijkamp (33) eigenaar van Café Van Ouds en ondernemer Willem van den Berg (33) kwamen vorig jaar op het idee om Iconic Festival 2019 te organiseren vanwege hun 25-jarige vriendschapsjubileum te vieren. En met succes: het festival trok ruim 2000 bezoekers. ‘Iconic Festival 2019 had al onze verwachtingen overtroffen. We hebben ontzettend goede tribute-bands mogen aanschouwen, met een super fijn publiek én ook nog eens op een super mooie locatie in het Valkhofpark. De sfeer zat er goed in en we hebben ontzettend veel positieve reacties gehad. Maar natuurlijk is er in onze ogen altijd ruimte voor verbeteringen’, aldus Tinus Weijkamp.

Internationale acts

Vorige editie werd er flink uitgepakt qua line-up met tribute bands van Queen, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Muse The Rolling Stones en Blondie. ‘Het gave is dat tribute bands niet alleen het repertoire van hun iconen naspelen, maar diens show ook echt evenaren. Ze hebben zich gespecialiseerd in het vertolken van één artiest en weten daarmee precies de juiste snaar bij het publiek te raken’, aldus Willem van den Berg. Ook in 2020 pakt Iconic Festival weer uit met een flinke internationale line-up om van te smullen. Willem: ‘Wie dat worden houden we nog even voor ons, maar dat het grote namen zijn van toen en nu is zeker. We pakken het dit jaar weer net even iets groter en beter aan dan vorig jaar.’

Samenwerking Dag Van Het levenslied

Net zoals vorig jaar is Iconic Festival 2020 een dag eerder dan de Dag Van Het Levenslied. Zowel de organisatoren van de Dag van het Levenslied als Iconic Festival zien de samenwerking als een verrijking en zijn niet bang om in elkaars vaarwater te zitten. ‘We spreken beiden een andere doelgroep aan en zien het juist als een manier om te kunnen investeren in een mooie toekomst voor beide festivals. Dit jaar gaan juist nóg meer de samenwerking aan om elkaar te helpen op veel vlakken’, aldus Tinus.

Tickets

Kaarten voor Iconic Festival 2020 zijn nu al verkrijgbaar via de officiële ticketschop. Er is een speciale earlybird-actie waarbij een ticket €7,50 kost. Dit is exclusief servicekosten en deze zijn in een beperkte hoeveelheid beschikbaar. In de reguliere verkoop kost een ticket €10,00. Meer informatie is te vinden op de website, Facebookpagina of Instagram van Iconic Festival.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 5 X 2 toegangskaarten verloot voor het Iconic Festival op zaterdag 9 mei. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag onder het bericht degene met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De 5 winnaars worden op maandag 16 december om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties