Fietser gewond na botsing in Van Welderenstraat

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Woensdag 04 December 2019
Vanmorgen vond omstreeks half twaalf een ongeval plaats in de Van Welderenstraat. Een fietser reed tegen een openstaand autoportier.

Een man fietste op zijn e-bike in de Van Welderenstraat. Een automobilist had net zijn auto geparkeerd en wilde uitstappen. Toen hij zijn portier opende reed de fietser tegen het openstaande portier. Hij kwam bij de botsing ten val. Ambulancepersoneel controleerde de man. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De straat was tijdelijk afgesloten vanwege de hulpverlening. Een agent is met de fiets naar het politiebureau gefietst. De fiets kan op een later tijdstip opgehaald worden door de eigenaar


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.