Kop-staartbotsing op Hatertsebrug

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Maandag 02 December 2019
Vanmiddag vond omstreeks 1 uur een kop-staartbotsing plaats op de Hatertsebrug. Een vrouw raakte lichtgewond

De bestuurster van een auto reed richting het centrum op de Hatertseweg. Toen zij de brug over was, reed zij achterop een stilstaande auto. Ze had het stilstaande verkeer niet gezien. Bij de botsing waren vier auto's betrokken. Een verpleegkundige controleerde een vrouw. Ze raakte lichtgewond, maar hoefde niet direct naar het ziekenhuis. Als ze later klachten krijgt, zal ze zelfstandig een bezoek aan de huisartsenpost brengen.

Na het invullen van de schadeformulieren konden drie van de vier automobilisten hun weg vervolgen. Een van de auto's moest worden weggesleept. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van de botsing.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.