Griftdijk-Noord afgesloten voor doorgaand verkeer

Van onze redactie Maandag 02 December 2019

De Griftdijk-Noord is van maandag 9 tot en met woensdag 18 december afgesloten voor doorgaand autoverkeer. De gemeente gaat een riool aanleggen onder het kruispunt Griftdijk-Noord en de Dijkstraat. Voor fietsers wordt een tijdelijke route aangelegd langs het werkterrein. De woningen van bewoners Griftdijk-Noord blijven bereikbaar. De buslijnen 14 en 331 rijden tijdens de afsluiting via de omleidingsroute over de Margaretha van Mechelenweg. 

Van buslijn 331 vervallen tijdelijk de haltes Dijkstraat, Terracottastraat en van buslijn 14 vervallen de haltes Kruidenstraat, Jonagoldstraat, De Klif, Aquilastraat en Dijkstraat. Vervangende haltes voor beide buslijnen zijn Oude Groenestraat en Citadel College.De Dijkstraat met Citadel College (VMBO-gebouw) en Tuincentrum Disveld is voor zowel fietsers als auto’s alleen vanaf de Margaretha van Mechelenweg bereikbaar. 

Gebied Broodkorf

De aanleg van de riolering is onderdeel van het bouwrijp maken van het gebied Broodkorf. Hier komen zo’n 100 nieuwe woningen en de nieuwbouw van de VMBO locatie van het Citadel College. De school komt tegenover de huidige locatie van de school aan de Dijkstraat. 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.