Nijmegenaren aangehouden voor autodiefstal met geweld

Van onze redactie Zaterdag 30 November 2019

De politie heeft vanochtend rond kwart voor zes op de A58 met getrokken vuurwapens vier Nijmegenaren in een gestolen auto aangehouden. De auto zou onder bedreiging van wapens in Hoogerheide gestolen zijn.

De politie ontving 4.30 uur een melding van een overval in Hoogerheide. Mannen zouden onder bedreiging van wapens een auto gestolen hebben. Agenten stelden onmiddellijk een buurtonderzoek in en dat leidde naar vier mannen in de gestolen auto op een parkeerplaats langs de A58.

Agenten hielden met getrokken vuurwapens de vier inzittenden aan. Er is niet geschoten. Bij de arrestatie zijn geen wapens aangetroffen. De vier verdachten zitten vast voor nader onderzoek. Drie verdachten zijn 20 jaar oud, de vierde is een minderjarige van 17 jaar oud. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.