Brand in schuur aan Kamperfoeliestraat

Lars Schwachöfer Vrijdag 29 November 2019

Vanmiddag woedde omstreeks half 1 een brand in een schuur in de Kamperfoeliestraat.

Buurtbewoners zagen rook en water vanuit de schuur komen. Toen zij vlammen zagen, probeerden zij de bewoner te alarmeren. Nadat er niemand thuis bleek te zijn, alarmeerden ze de brandweer. De brandweer kwam via de woning van de buurvrouw in de brandgang achter de woning en forceerde de schuurdeur.

De schuur en schutting achter de woning bleken in brand te staan. De brandweer haalde een deel van de schutting los en bluste de brand. Het water dat uit de schuur lekte, bleek afkomstig van een vijver naast de schuur. Vermoedelijk is kortsluiting in de waterpomp de oorzaak van de brand. De eigenaar werd op de hoogte gebracht van de brand en is daarop naar huis gekomen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.